onsdag 9. juli 2014

Just for fun!

For dem som har fulgt med meg på instagram den siste tiden er dette ikke nytt. Men jeg vil gjerne få dere med dere som ikke følger meg der. Just for fun er LEK. Bare for gøy. Det vil komme små drypp her etterhvert også,men her er noe jeg har vist:

Kjærlighet på en pinne, bare til deg!



I scream for ICECREAM!





































Origami baller kan brukes på flere måter, her i form av fristende iskrem i sommervarmen. Just for fun.






































Vannmelon og kaffebønner kan brukes til så mangt, og denne får stå som seg selv, til egen tolkning. Kom gjerne med forslag til hva dette er!

Men nå skal jeg komme meg ut i den deilige sommersola. Ha en videre strålende dag alle sammen!

tirsdag 8. juli 2014

Kaffebrenneriet

I dag fikk jeg endelig tatt turen innom Kaffebrenneriet på Bakklandet. Lars fra Keisernes nye trær har inntatt landjorda og startet opp her. Det måtte jo bare sjekkes ut!

 Jeg falt pladask for denne skjønne tømmerveggen. Tror jeg kunne tatt bilder av den dagen lang. Litt ensidig kanskje, men barndomsminner gjør at jeg lar meg henfalle til håpløs nostalgi. Men ett bilde får holde for i dag....

 Det sagnomsuste blå bordet var heldigvis ledig da jeg kom. Har jo blitt instruert klart og tydelig på forhånd, at dette er bordet for de KULE. Så i dag fikk jeg i alle fall for en stakket stund leke at jeg var kul. Kjekt det også!





































Det er selvfølgelig viktig at antrekket matcher! Skjerfet mitt sammen med det blå bordet, blomstene og den blåstripete Mano vasen var utsøkt og fortjente et eget bilde. Jada, litt teit, men bare måtte. Og må man, ja så må man!

Koselig sted med mange fine detaljer! Kaffen som ble med hjem var så god, at det nok ikke går lenge før jeg drar tilbake. Da vil jeg smake noe søtt! For etter denne lunsjen var jeg rett og slett stapp mett. Kjekt å ha en plan, ikke sant?!

Videre fin kveld alle sammen!

onsdag 2. juli 2014

Bye bye june, welcome JULY!


Siden jeg har vært uten skikkelig pc i over ett år, har det blitt lite fotografering og lite oppdateringer på blogg. Synes ikke det er like stas å knote med mobiloppdateringer...Men nå er ny pc i hus og jeg håper på å være sterkere tilbake.

Dette er i alle fall en liten oppsummering av juni på instagram. Nå ønsker vi juli velkommen, og håper på mange deilige dager. En videre deilig julidag til dere alle sammen!