torsdag 26. september 2013

Neida, ikke sporløst forsvunnet....



Skulle jo tro jeg dro for godt.....
Men neida.
Vi kom oss ikke engang på tur, men ble liggende syke.
Jaja.
Nytt år og nye muligheter. Nå er hytta avstengt for denne sesongen,- ikke like fristende å tilbringe dagene på hytte uten vann, strøm og vedfyring når kulda setter inn...




Nå er det høst, og i dag syklet jeg til jobb i -1 frossen grad. Var ikke forberedt på frost ennå,- tross alt ikke mange dagene siden det var to-sifrede varme deilige grader her! Men, det går mot den veien, og det er bare å stålsette seg, samt pigges opp til den tiden kommer..

Ved har vi stablet, strikketøyet er funnet frem og høstlige sysler er blitt rutine. Litt deilig innimellom det også!

Men nå skal jeg ut på sofajakt igjen. Lurer på om jeg må børste støv av kjevla for å få med meg sjefen sjøl..? Jeg vil i alle fall få ryddet og fikset i huset NÅ! Hehe. Bare jakt i huet på han nå. Nytter ikke true med kjevla engang ;)

Ha en videre deilig dag alle sammen! Her skinner sola, og gummimerra og jeg skal ut på luftetur snart.

fredag 6. september 2013

Jeg stikker av fra mann og barn.... !



Det er FREDAG!!!!
Hjemme tusler og går dagene med små og store prosjekter, og nå skal en venninne og jeg snart stikke av fra mann og barn og dra på hytta. Det var ikke særlig lystig stemning i sakens anledning på hjemmefronten, men av og til er det umåtelig godt å bare kunne stikke av og skravle, strikke, drikke vin og nyte tilværelsen på kvinnelige premisser, ikke sant?! Det er første gang jeg drar på hytta med venninne, så jeg synes ikke akkurat så veldig synd på dem, hehe.

Mens malingen herder på gulvprosjekt har jeg noen små prosjekter på gang, noen ser dere over her. Etterhvert vil det komme flere DIY på origami her på bloggen, og jeg jobber med større og mindre prosjekter i den anledning.

Men nå er det jobb, så HYTTTETUR! Ha en strålende helg alle sammen!